Itseluottamus TV

Tältä sivulta löydät haastatteluja, joita olemme tehneet entisten ja nykyisten huippu-urheilijoiden kanssa. Jokaisella videolla haastateltavat kertovat näkemyksiään liittyen urheilusuorituksen mentaaliseen puoleen, kuten valmistautumiseen, virheiden ja epäonnistumisten nollaamiseen, itseluottamuksen rakentamiseen ja mentaalivalmennukseen.


ITV08 - LUKAS HRADECKY OSA 2

Lukas Hradecky on Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahti. Seuratasolla hän edustaa Eintracht Frankfurtia kovatasoisessa Saksan Bundesliigassa. Tässä toisessa osassa puhumme mm. siitä, miten tulla sinuiksi epävarmuuden kanssa, miten itseironia ja itseluottamus liittyvät yhteen, miten tärkeää on tehdä asioita "onnistun tai opin" mentaliteetilla ja miten voi asettaa itselleen terveitä tavoitteita. Lisäksi Lukas kertoo omia ajatuksiaan julkisuudesta ja jakaa omia tapojaan vahvistaa omaa henkistä valmiuttaan.

 

ITV07 - Lukas Hradecky osa 1

Lukas Hradecky on Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahti. Seuratasolla hän edustaa Eintracht Frankfurtia kovatasoisessa Saksan Bundesliigassa. Tässä haastattelun ensimmäisessä osassa Luki kertoo siitä, miten hän päätyi maalivahdiksi ja mikä on hänen uransa ikimuistoisin peli. Lisäksi hän kertoo oman näkemyksensä siitä, miten tärkeä rooli itseluottamuksella on huipputasolla pelatessa. Kuulemme myös, miksi Lukin mielestä heidän valmentajansa on "täysi sekopää" ja mitä hauskoja epäolennaisuuksia Luki joskus miettii kesken ottelun. 

 

ITV06 - VILLE LEINO

Ville Leino on Stanley Cup -finalisti ja SM-liigan arvokkain pelaaja 2008. Kaukaloiden kiertolaisena tunnettu Ville on edustanut urallaan montaa eri seuraa NHL:ssä, KHL:ssä, Ruotsissa, Sveitsissä ja Suomessa. Viime aikoina hän on tullut tunnetuksi oman vaatemerkkinsä Bille Beinon keulakuvana. Itseluottamus TV:n haastattelussa Ville kertoo omia kokemuksiaan kadonneen itseluottamuksen vaikutuksesta omaan suorituskykyyn. Ville myös avaa sitä, miten hän käsittelee epäonnistumisia ja pettymyksiä ja mistä hän löytää varmuutta ja luottamusta omaan pelaamiseen.

 

ITV05: Niklas Hagman

Entinen NHL pelaaja Niklas Hagman kertoo omia näkemyksiään itseluottamuksen roolista huipputasolla kilpailtaessa. Niklas muistelee myös kokemuksiaan ja avaa itseluottamuksen roolia niin Torinon Olympialaisista, kuin surullisen kuuluisasta mm-2003 kotikisojen puolivälierä tappiossa Ruotsille.

 

ITV04: ANTTI PIHLSTRÖM

Maailmanmestari Antti Pihlström kertoo, mikä merkitys itseluottamuksella on omaan suoritukseen, mistä korkea itseluottamus hänen mielestään kostuu ja mitä tehdä, kun itseluottamus ei ole kunnossa. Lisäksi hän kertoo näkemyksensä siihen, mikä on nuorten sankariemme Patrik Laineen ja Sebastian Ahon salaisuus menestyksen ja maailman huipun saavuttamiseen poikkeuksellisen nuorella iällä.

 

ITV03: DOMINIC HRACHOVINA

Tapparan maalivahti Dominic "Domi" Hrachovina ura on tällä hetkellä todellisessa nousukiidossa. Mies kävi Itseluottamus TV:n haastateltavana kesken 2016 playoffien. Tällä videolla Domi kertoo, miksi hänen mielestä maalivahdit ovat yksilöurheilijoita joukkuelajissa ja miksi he eivät pelaa samaa peliä kuin muut. Lisäksi hän kertoo avoimesti omista peloistaan maalivahtina oloon liittyen sekä tavoistaan, jolla hän nollaa epäonnistumiset ja huonot suoritukset.

 

ITV02: Mika Nieminen

Mika "Veikko" Nieminen on entinen huippujääkiekkoilija, jonka kaapista löytyy niin maailmanmestaruus, muutama pääsarjatason hopea kuin kaksi olympiapronssia. 

Tällä videolla Mika kuvailee omia näkemyksiään liittyen itseluottamukseen, mielikuvaharjoitteluun ja hyvän ja huonon päivän eroon. Lisäksi hän kertoo hauskan tarinan omista kokemuksistaan mentaalivalmennuksesta. 

 

ITV01: ANTERO NIITTYMÄKI

Antero on kaksinkertainen Suomen mestari, AHL-liigan mestari sekä Olympialaisten jääkiekkoturnauksen MVP eli paras pelaaja Torinosta vuodelta 2006. Tämän lisäksi Anterolla on kaapissaan sekä olympiahopeaa että pronssia. 

Tällä videolla Antero kertoo omia näkemyksiään siitä, mikä erottaa huippumaalivahdin keskivertovahdista ja mitä henkisiä ominaisuuksia vaaditaan suoritustason säilyttämiseen jääkiekkomaailman huipulla. Lisäksi hän jakaa omia kokemuksiaan mentaaliharjoittelusta osana omaa kehittymistään paremmaksi maalivahdiksi.